Бджолиний сезон 2019 – розпочато!

Бджолиний сезон 2019 – розпочато!

Бджолиний сезон 2019 – розпочато!

Нарешті настала довгоочікувана, тепла та сонячна весна. Особливо цю пору року чекали пасічники промислової пасіки «Меди Межиріччя», хоч і взимку їм було не до відпочинку. Адже забезпечення хороших умов зимівлі для майже восьми тисяч бджолосімей – нелегка справа. Але завдяки кропіткій праці технологів та дружній взаємодії всіх пасічників пасіка досить вдало перезимувала.

Із першими променями весняного сонця маленькі трудівниці розпочали свій обліт. Розпочинається велика і важлива робота для забезпечення успішності бджолиного сезону. Важлива тому, що в цей короткий час потрібно переглянути кожну бджолосім’ю і надати необхідну допомогу тим сім’ям, які ослабли під час зимування. А далі – до роботи! Задля оптимізації всіх витрат та отримання максимального результату технологами промислової пасіки ПСП «Дружба» (головний технолог Сергій Литвиненко) створено план дій на увесь сезон. Унікальність торгової марки «Меди Межиріччя» в тому, що всі пасіки знаходяться на екологічно чистій території Полтавщини, що забезпечує 100% натурального продукту. З усією продукцією ви можете ознайомитися в нашому Інтернет-магазині.

В асортименті нашого магазину є не лише мед різнотрав’я, але й мед із горішками, крем-мед, крем-мед шоколадний та крем-мед з добавками. Цього року плануємо випустити на реалізацію крем-мед із кокосом, крем-мед з імбиром, мед, та крем-мед із горішками. Також «Меди Межиріччя» займаються виготовленням медових напоїв, які незабаром теж можна буде придбати в Інтернет-магазині.

А надалі бажаємо всім нашим читачам гарної та теплої весни, а всім бджолярам – рясного й урожайного бджолиного сезону 2019!